Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Liviu Dragnea, după şedinţa CEX: 'Decizia mea este foarte fermă, rămân la conducerea PSD și la conducerea majorității parlamentare '

Inquam Photos/ Octav Ganea
Dragnea

Şedinţă de urgenţă  în PSD. După ce Liviu Dragnea a fost condamnat ieri la 3 ani şi 6 luni în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman, social – democraţii s-au întâlnit astăzi  în şedinţă , pentru a decide dacă este necesar ca Liviu Dragnea să renunţe la şefia Camerei Deputaţilor sau la funcţia de preşedinte al PSD.

În cadrul ședinței social – democrații au decis că Liviu Dragnea trebuie să își păstreze atât funcția de președintel al PSD, cât și pe cea de președinte al Camerei Deputaților. După şedinţă, Liviu Dragnea a declarat că " Mi-am depus mandatul. Le-am spus colegilor, că mai mportante decat mine sunt stabilitatea țării stabilitate guvernării, îndeplinirea fiecărui punct din programul de gvernare și stabilitate partidului, fiindcă există riscul la PSD că se destructureze.  Decizia mea este foarte fermă, rămân la conducerea PSD pentru a duce toate aceste lucruri la capăt. rămân și la conducerea majorității parlamentare cu domnul Tăriceanu. Moțiunea de cenzură nu va trece".

'

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.