Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea a decis: omul lui Băsescu îi ia locul Olguței Vasilescu

Președintele PSD, Liviu Dragnea, și-a dat acordul pentru candidatul PSD la primăria Craiovei, asta după ce Lia Olguța Vasilescu a lăsat primăria pentru a deveni parlamentar și ministru.

Citește și: Vanghelie dezvăluie o discuție cu Ilie Sârbu despre Victor Ponta: Ce BOLI ar avea fostul premier

În cursul zilei de astăzi, liderii PSD de la Dolj, în frunte cu Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda (lider al organizației județene) s-au întâlnit cu Liviu Dragnea pentru a obține sprijin politic pentru Mihail Genoiu.

Acesta este în prezent viceprimar și îi ține locul Olguței Vasilescu, iar la alegerile parțiale din data de 11 iunie va fi candidatul PSD la primăria Craiovei.

Mihail Genoiu a trecut de la PMP la PSD, iar ca recompensă a primit funcția de primar interimar. Acum, acesta va fi candidatul PSD la primărie și are șanse foarte mari să câștige.

”Astăzi ne-am întâlnit cu președintele Liviu Dragnea.
Concluziile discuției au fost ca echipa de parlamentari rămâne neschimbata pentru a continua implementarea programului de guvernare și proiectele de interes regional cum ar fi construirea drumului expres in regim de autostrada Craiova-Pitești și a spitalului regional, iar Mihail Genoiu rămâne sa duca la îndeplinire proiectele asumate la nivelul administrației locale craiovene. 
Mihail Genoiu devine, astfel, candidatul PSD pentru funcția de primar al municipiului Craiova, având ca obiectiv continuarea proiectelor validate de votul din iunie 2016, împreuna cu echipa de consilieri locali PSD. Mult succes, Mihai! Sunt sigur ca ai capacitatea și voința de a îndeplini asteptarile craiovenilor! Suntem alături de tine!”, a anunțat Claudiu Manda, lider al PSD Dolj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.