Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea a EXPLODAT la adresa DNA, după ce procurorii au cerut 10 ani cu executare în fața ICCJ

Liviu Dragnea ICCJ

Procurorii DNA au solicitat judecătorilor de la ICCJ închisoare cu executare pentru Liviu Dragnea, iar din cele două pedepse s-ar ajunge la 10 ani de închisoare. Referitor la această solicitare a DNA, Dragnea s-a arătat revoltat și a spus că procurorii ar vrea închisoare pe viață pentru el.

Niciodată, din câte am urmărit în declarații, nu au zis că nu au fost. Eu am văzut trei acuzații ale DNA care au fost ulterior demontate (...) Toate cele 3 acuzații au fost demontate de către doamnele angajate la Protecția Copilului.

Întrebat despre faptul că DNA solicită să fie condamnat la 10 ani de închisoare, Dragnea a spus că procurorii l-ar vrea închis pe viață.

”DNA-ul pentru mine vrea pe viață! Pentru mine și pentru alți lideri politici ei vor pe viață. Se dorește să se continue cu această serie de abuzuri și cu această vânătoare.

Niciodată nu mi-am permis să-mi dau cu părerea despre ce va face instanța, nu vreau să influențez instanța, însă toate declarațiile, toate protestele și toate mișcările sunt făcute pentru a influența decizia instanței”, a spus Liviu Dragnea.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.