Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea a EXPLODAT la adresa lui Iohannis: Este o tentativă de LOVITURĂ de STAT

Liviu Dragnea ICCJ

Președintele PSD, Liviu Dragnea, susține că atât plângerea penală împotriva premierului Viorica Dăncilă, cât și alte acțiuni ale președintelui Iohannis constituie o tentativă de lovitură de stat.

”Este o plângere penală a lui Klaus Werner Iohannis. Orban este o unealtă jalnică. Nu mintea lui a hotărât asta, ci este operaționalizarea amenințării domnului Iohannis la adresa doamnei prim-ministru Viorica Dăncilă. Când eu am spus luni că este o amenințare de tip mafiot, m-a contrazis. Realitatea dovedește că am avut dreptate. Nu faci ce ți se spune, îți facem plângere penală și te trimitem la Poliția Politică. Ce vreau să spun deocamdată este că acesta este un demers care înseamnă o tentativă de lovitură de stat și anume preluarea puterii într-un mod nelegitim, pentru că asta a urmărit tot timpul. Domnul Iohannis, având experiență cu cele șase case, vrea să ia și Palatul Victoria în folosință proprie.

De asemenea, îi avertizez pe cei care fac astfel de demersuri că există un articol în Codul Penal referitor la inducerea în eroare cu bună știință a organelor judiciare, o faptă care se pedepsește cu închisoare.

Este aceeași dorință, același plan din 2015 de a prelua Guvernul fără să câștige alegerile. Nu vom ceda, pentru că este o acțiune violentă a lui Iohannis și a celor care îl susțin. Ei vor să înlăture acest Guvern pentru a-și impune ”Guvernul Meu”, cel care probabil trebuie să taie salariile românilor.

Primul ministru are susținere totală din partea noastră, nu a făcut absolut nimic din ceea ce se regăsește în aceea plângere penală”, a declarat Liviu Dragnea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.