Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea a găsit explicația pentru care a fost 'tocat' de postul public german: 'Au probleme cu sparanghelul. Românii nu mai merg să muncească'

captura Facebook
Dragnea Dabuleni

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a reacţionat după ce postul public german de televiziune a publicat un material dur la adresa sa. El a spus că probabil germanii sunt „nervoși” pentru că au probleme cu sparanghelul, iar muncitorii români refuză să muncească pe salarii mici în afară.

„Muncitorii români nu mai vor să meargă să muncească pe salarii mici afară, nici măcar în Germania, pentru că au alternativă aici în România să ia salarii mai mari. Or fi nervoşi pentru asta, că au probleme cu sparanghelul, sparanghelul fiind o legumă foarte, foarte folosită în bucătăria germană. Eu ştiu acum?!”, a spus Dragnea.

În acelaşi timp, liderul social-democraţilor s-a arătat sceptic că jurnaliştii germani ar avea idee despre ce se întâmplă în România: „Atât de bine cunosc ei ce se întâmplă în România?! Sunt foarte convins...”.

Recent, postul public german de televiziune ARD a difuzat un amplu reportaj, intitulat ”Lipsiţi de putere în faţa lui Liviu Dragnea?”, care îl are în centru pe liderul PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.