Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea a intrat în gura presei - Liderul PSD, comparat cu Nicolae Ceașescu după ziua de naștere

Inquam Photos / Octav Ganea
dragnea gest

Radu Banciu a comentat duminică seară la B1 Tv aniversarea lui Liviu Dragnea şi mesajele primite de preşedintele PSD la împlinirea a 56 de ani.

"Ne vom întrista în această seară, vorbim despre a 56-a aniversare a lui Liviu Dragnea, marele sărbătorit.  Teleormăneanul nostru nepereche, născut în comuna Gratia la 28 octombrie 1962. În copilăria spunea că voia să fie şofer de TIR, camionagiu pe vremea respectivă, ceea ce pare astăzi o meserie la modă. Cei mai mulţi dintre români sunt camionagii în 2018, citisem la un moment dat această implacabilă statistică. Liviu Dragnea nu a ajuns camionagiu, dar a făcut o facultate de camioane, putem spune. O facultate din asta care te scoatea chipurile inginer, dar e greu să spui că eşti inginer absolvind Facultatea de Transporturi, secţia Autovehicule Rutiere. (...)

Traian Băsescu a răbufnit pe Facebook: 'Iohannis nu are dreptul la tăcere!'

Astăzi, împlinind 56 de ani, toate organizaţiile judeţene ale PSD l-au slăvit pe Liviu Dragnea, evident şi ai lui în Teleorman.  Mesajele ar fi, sigur, de râs dacă nu ar fi tragice, în sensul că amintesc exact de odele pe care Nicolae Ceauşescu le primea cu câţiva ani înainte de final. Ele se acumulau în special la mijlocul anilor '80, atunci au fost nemaipomenite", a comentat Radu Banciu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.