Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea a luat în vizor încă un şef de companie de stat: 'Să nu credeţi că dacă sunteţi înconjurat de 8, 9 foşti generali SRI puteţi face orice vreţi'

Inquam Photos/ Octav Ganea
Liviu Dragnea 14 09 2018

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, şi-a găsit o nouă ţintă: Ion Sterian, directorul Transgaz. Liderul PSD îl acuză pe acesta că blochează extinderea reţelei de gaz în România.

"Spun de aici, de la Dumbrăveni, de la Suceva: îl rog pe domnul Sterian de la Transgaz să nu mai blocheze extinderea rețelelor de gaze naturale în România. Îi cer domnului ministru Bădălău să ia foarte în serios această chestiune. România are nevoie de sursă de energie ca să se dezvolte. Vă rog să nu vă jucați cu această chestiune. Să nu credeți că dacă sunteți înconjurat de 8 sau 9 foști generali SRI ca și consilieri puteți să faceți ce vreți cu averea României.", a afirmat Dragnea, la Suceava.

CITEȘTE ȘI: Îți crește păr în urechi? Este printre primele simptome ale unei boli grave

Societatea Naţională de Transport Gaze Naturale “TRANSGAZ” S.A., înfiinţată în baza Hotărârii Guvernului nr. 334/28 aprilie 2000, are ca scop îndeplinirea strategiei naţionale stabilite pentru transportul, tranzitul internaţional, dispecerizarea gazelor naturale şi cercetarea-proiectarea în domeniul transportului de gaze naturale.

Ministerul Economiei deține 58.51% din Transgaz, 30.73% persoane juridice ( printre care şi Fondul Proprietatea) si 10.76% din acțiuni sunt deținute de persoane fizice. Societatea este la momentul actual singurul transportator național de gaze naturale, făcând legătura între companiile care se ocupă cu extracție și distribuitorii autorizați.

Ion Sterian este director Transgaz din 2017. Anterior, era președintele Consiliului de Administraţie al companiei și, în paralel, director tehnic la RA-APPS.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.