Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea a oferit CIFRELE REALE! Cu cât scad bugetele serviciilor secrete: 'Sunt persoană fizică, așa, de capul meu'

Inquam Photos / Octav Ganea
liviu dragnea gesturi

Liviu Dragnea a explicat, duminică seara, de ce au fost tăiate bugetele serviciilor secrete și Administrației Prezidențiale, spunând că va refuza serviciile SPP, atâta timp cât acolo este Lucian Pahonțu.

"La Administrația Prezidențială a fost alocat un buget de 57, 5 milioane lei. A cheltuit 22 de milioane în șase luni. Și se propune 46,4 milioane. La SRI 2.352,6 milioane lei. A cheltuit, ca și procent, cât Adminsitrația Prezidențială, dar mai puțin de 50%. Am înțeles că au avut o ultimă discuție cu premierul și diminuarea va fi între 100-153 milioane de lei. Asta va fi cu minus. Va fi o discuție finală cu doamna prim-ministru. Nu scad drepturile salariale de pensii. La SPP 194, 3 milioane lei. Se propun 171 milioane lei. Pe noi nu ne mai păzește SPP. Pe președinte îl păzește.La SIE, de la 286 de milioane la 270 milioane de lei, la STS de la 332 milioane lei la 309 milioane lei", a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3.

Citește și: Delia se joacă cu banii! Câți bani câștigă artista dintr-un spectacol

Președintele PSD spune că nu vrea să beneficieze de serviciile SPP atâta timp cât instituția este condusă de Lucian Pahonțu.

Întrebat dacă astăzi mai este păzit de cineva, Dragnea a răspuns: "Nu (nu mă păzește nimeni – n.r.). Persoană fizică așa, de capul meu. Domnule, nu știu dacă e în regulă, dar iertați-mă, nu am nimic cu 99% din ofițerii SPP. Atâta timp cât Pahonțu e acolo, eu nu am încredere. Principala sa preocupare era să facă raportare la fiecare ofițer care îl însoțea.", a mai spus Dragnea.

Citește și: Mascații au făcut prăpăd! Acțiuni în masă ale băieților specializați pe criminalitate economică .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.