Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea a RĂBUFNIT: convoacă ȘEDINȚA conducerii PSD pentru Șerban Nicolae

Inquam Photos / Octav Ganea
liviu dragnea iccj

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a avut o ieșire extrem de dură la adresa președintelui Comisiei Juridice din Senat, Șerban Nicolae, despre care a spus că nu are ce să discute personal, dar că o va face în cadrul Comitetului Executiv al PSD, ședință care va fi convocată cât de curând.

Surpriza de PROPORŢII pregătită de Guvern pentru români: Se anunţă schimbări RADICALE

Principalii lideri de opinie SCAD drastic în preferințele românilor. Cine rămân preferații/ sondaj

”Ăsta este un subiect serios, pentru că cel mai important este ca majoritatea parlamentară este să funcționeze corect și relațiile inter-instituționale.

Este un subiect pe care îl vom discuta în Comitetul Executiv, pentru că mai sunt și alți colegi de-ai noștri care au inițiative în afara programului de guvernare. Și eu, și colegii noștri vrem să ascultăm de ce au astfel de inițiative. Eu nu permit astfel de lucruri. Vreau să avem o discuție bărbătească, firească și să nu mai avem pe viitor astfel de cazuri.

Va fi o analiză a activității din comisiile parlamentare, pentru că nu este prima oară când și eu, și colegii mei stăm în defensivă. Sunt colegi de-ai noștri care cred că au ajuns pe persoană fizică în Parlament. Și așa au drept de inițiativă legislativă, dar pe subiecte atât de sensibile nu poți să nu te gândești că afectezi imaginea unui întreg partid.

Utilizatorii WhatsApp, atenționați asupra unei campanii MASIVE de phishing

Eu sunt un om modest, dar să nu facem totuşi din nişte oameni vedete, nefiind cazul. Eu nu aveam ce să vorbesc cu domnul Şerban Nicolae astăzi. Eu aseară am postat un mesaj pe Facebook, am aşteptat să fie luat în seamă acel mesaj. A fost luat în seamă. Voi discuta cu Şerban Nicolae de faţă cu colegii mei în CEx. Asta nu însemană că trebuie să stau la coadă să vorbesc cu Şerban Nicolae”, a spus Liviu Dragnea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.