Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea a votat 'pentru o Românie responsabilă de mâine' - VIDEO

dragnea

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminică, la ieşirea de la urne, că a votat pentru "o guvernare competentă şi responsabilă", el exprimându-şi încrederea că românii vor ieşi în număr cât mai mare să voteze şi "să facă diferenţa între realitate şi vorbe".

"Azi am votat pentru creşterea economică, pentru locuri de muncă, pentru mai mulţi bani în buzunarele românilor, pentru pensii si salarii mai mari, pentru a reda demnitatea medicilor si profesorilor, pentru taxe si impozite mai mici. Pentru ca romanii sa-si poate cumpara o casa, pentru a ne hrani din roadele pamantului nostru. Vreau ca romanii sa se simta acasa aici si ca Romania sa fie o casa buna pentru toti, nu numai pentru o parte dintre ei. Am votat pentru o Romanie responsabila de maine. Sper ca romanii sa vina la vot si sa faca diferenta intre manipulare si adevar.", a afirmat Dragnea, după ce a votat în jurul orei ora 9,30 la Turnu Măgurele, la secţia de la Şcoala Generală "Mircea cel Bătrân".

Citește și: Tăriceanu a votat pentru o Românie care să-și găsească IDENTITATEA

Liderul PSD a arătat că a mai votat "pentru o guvernare competentă şi responsabilă" care să poată face toate dezideratele enunţate el "începând de mâine", anunță Agerpres.

De asemenea, Dragnea a mai spus că speră ca românii să vină duminică în număr cât mai mare la urne şi să arate că pot face diferenţa "între realitate şi vorbe".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.