Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea, absent la procesul de la ÎCCJ - Susținătorii liderului PSD, îndepărtați de jandarmi

dragnea targoviste

Liderul social-democraţilor, Liviu Dragnea, nu s-a prezentat luni la ÎCCJ, unde este programat un nou termen în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. 

Procesul trebuia să înceapă la ora 11,00, dar completul de la ÎCCJ nu a luat încă în discuţie dosarul, fiind alte cauze înaintea acestuia.

Mihai Mazăre, EXPLICAȚIE - FULGER! Ce le-a cerut Radu Mazăre autorităților din Franța


Luni dimineaţă, la sediul ÎCCJ se aflau în jur de 300 de susţinători ai lui Dragnea, care au ocupat toate trotuarele din jurul Instanţei supreme. Ulterior, în jurul orei 13,00, la cererea jandarmilor, care le-au reamintit că participă la o adunare publică neautorizată, aceştia au părăsit zona, conform agerpres.ro

La ÎCCJ este programat luni un nou termen în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman, în care preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat în primă instanţă la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru săvârşirea infracţiunii de instigare la abuz în serviciu. 

Pe 15 aprilie, la ultimul termen al procesului, avocaţii lui Dragnea au solicitat amânarea dosarului până când judecătorii de la Curtea Constituţională vor lua o decizie cu privire la conflictul de natură constituţională dintre Parlament şi Instanţa supremă pe tema completurilor specializate pe cazurile de corupţie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.