Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea, acuzații grave la adresa lui Klaus Iohannis și Eduard Hellvig: Asta este ceea ce am vrut să spun

fox30jax.com
Liviu Dragnea

Președintele PSD, Liviu Dragnea, susține că președintele Klaus Iohannis și directorul SRI, Eduard Hellvig, ar fi în fruntea statului paralel și sunt oamenii care prin diverse tactici încearcă să-l întăture.

"Eu nu mă las păcălit. Statul paralel nu însemna Coldea și Kovesi. Statul paralel însemna oameni, unii din conducerea SRI, cea actuală. Nu, acolo nu mai sunt la SIE. Din conducerea SPP, în frunte cu Pahonțu, din Parchete, din instanțe, din alte servicii secrete. La DIPI nu cred că mai sunt. Erau. Probabil că și la Direcția de Informare a Armatei. Toată această structură au pus deasupra lor pe șeful statului. Era Băsescu, acum e Iohannis. El are impresia că conduce această mafie. Nu, ea îl conduce, dar și el a început să dea ordine și cere să se împlinească aceste ordine', a declarat Dragnea, la Antena 3.

Întrebat de Eduard Hellvig, directorul SRI, Liviu Dragnea a spus: "Nu știu dacă e doar Hellvig. E un om la care am ținut foarte mult. Nu știu dacă e implicat foarte mult, dar cu certitudine nu îi stăpânește pe cei care au fost în statul paralel. Nu știu cât este implicat, dar vina nu înseamnă că este mai mică. Asta este ce vreau să spun despre Eduard Hellvig. Vă dau un exemplu, știați că la orice achiziție importantă ….. e obligat să aibă avizul SRI, cred că e obligat printr-un HG. I-am spus premierului aseară, să identifice actul normativ și să modifice. Este clar că sunt niște firme favorizate. Contrabanda este uriașă. După părerea mea, serviciile au mult prea multe informații și din zone în care nu au ce să caute".

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.