Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Liviu Dragnea acuză PNL și USR pentru că PSD nu mai reușește să asigure majoritate în Parlament

Inquam Photos / Octav Ganea
dragnea gest

Un episod cel puțin interesant a avut loc în Parlament, acolo unde PSD nu a reușit să asigure majoritatea în Camera Deputaților pentru a trece Legea privind spălarea banilor. Liviu Dragnea a explicat că PSD a scos proiectul de pe ordinea de zi pentru că cei de la PNL și USR nu erau de acord cu anumite prevederi.

”Din ce mi-a spus domnul Daniel Suciu, grupul PNL și USR nu sunt de acord cu unele dintre prevederi. Nici eu nu sunt de acord cu unele prevederi, dar acestea sunt trecute în mod explicit în Directivă și trebuie să le preluăm obligatoriu.

Există riscul real ca dacă nu vom adopta această lege de adoptare a Directivei să continue procedura de infrigement la adresa României și asta nu este de dorit.”, a declarat Liviu Dragnea.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fstiripesurse.ro%2Fvideos%2F1989581547746769%2F&show_text=0&width=560" width="560" height="315" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allowFullScreen="true"></iframe>

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.