Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea, acuzat de fake-news: 'E cel mai mare mincinos. Nici măcar Ceauşescu nu a ajuns la concluziile acestuia'

captura Facebook
Dragnea Dabuleni

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a afirmat joi seara la Digi24 că Liviu Dragnea a reuşit într-o singură zi să „împroaşte în cinci direcţii” cu minciuni. Acesta subliniază că liderul PSD prezintă o agresivitate mai mare faţă de Occident decât Nicolae Ceauşescu sau Ion Iliescu şi că este „cel mai mare mincinos din istoria post-decembristă”. Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a vorbit la Digi24 despre mai multe declaraţii ale liderului PSD Liviu Dragnea, şi a atras atenţia că acesta din urmă a minţit numai joi de cinci ori.

„Dragnea fiind în campanile acum, într-o singura zi a reuşit să împroaşte cu ce substanţe vreti dvs în vreo cinci direcţii, cinci persoane şi instituţii, într-o singură zi. Minţind. Deci Liviu Dragnea, într-o vizită de lucru spune aşa: Şeful de la protejarea Constitutiei, domnul Dan Andrei, aproape în fiecare zi vine la DNA. Cum e domnule Helvig ? Directorul SRI. Mai minţi în continuare cu legatura SRI-DNA? Deci cine de unde ştie şi de unde rezultă că e adevărat ? (...) Şi dacă ar fi aşa, care ar fi problema că un înalt responsabil SRI vine să discute oficial. Care e problema ?”, a subliniat CTP.
Acesta a vorbit şi despre declaraţiile lui Dragnea privind peştele contaminat cu mercur şi oprit la Vamă, social-democratul dând vina pe autorităţile din Occident. CTP atrage astfel atenţia că şeful PSD încearcă să-i „stârnească” pe români împotriva Occidentului, comparându-i discursul agresiv cu cel al lui Nicolae Ceauşescu

„Încearcă pe toate căile să-i asmută, să-i stârnească pe români împotriva Occidentului. Nici măcar împotriva UE. A depăşit acest nivel în care era vorba de Juncker sau Timmermans. Nici Ceausescu, nici Iliescu nu au ajuns la nivelul ăsta de agresivitate faţă de Occident.

E cel mai mare mincinos din istoria post-decembristă din România. Cel mai mare. Niciunul la nivelul acesta de a însăila cu sânge rece nişte bazaconii, nişte lucruri lipsite de orice fel de justificare. Nici măcar nu încearcă să te deruteze. Sunt minciuni grosolane”, a mai explicat jurnalistul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.