Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea, amenințat cu violul în penitenciar. Avocata Flavia Teodosiu, dezvăluiri de ultimă oră

bugetul.ro
liviu dragnea

Flavia Teodosiu, avocata lui Liviu Dragnea, a anunțat că judecătorii au rămas în pronunțare. Totodată, ea și-a exprimat speranța ca acest complet să admită toate apărările, punctând că Liviu Dragnea îndeplinește toate condițiile spre a fi eliberat condiționat.

„Ne-am judecat cu privire la contestație pe care am formulat-o cu privire la liberarea condiționată a domnului Dragnea. Sperăm ca acest complet să admită toate apărările noastre, în sensul în care dânsul îndeplinește toate condițiile spre a fi eliberat condiționat și să elimine eventual un subiectivism, care la fond s-a observat.”, a spus Flavia Teodosiu.

Întrebată cum a fost amenințat Liviu Dragnea cu violul, Flavia Teodosiu a spus: „Având în vedere că există o plângere penală, este un aspect care este nepublic. Nu a am ce să vă explic în plus. Ideea este următoarea și a subliniat și colegul meu Liviu Popescu este că la data în care a fost încarcerat dl Dragnea a existat o poziție absolut inadmisibilă a președintelui sindicatului din penitenciar prin care practic îl amenința pe dl Dragnea că dacă ajunge în penitenciar urmează să fie...mă rog, verificat, nu mă pot exprima la modul în care a ales să scrie acest președinte al sindicatului. Mi s-a părut și mi se pare abominabilă o asemenea modalitate de exprimare a unui om care are cu totul și cu totul alte obligații în raport de ceea ce a scris”.

Flavia Teodosiu a mai spus că în prezent acest moment trebuie depășit, „întrucât ne aflăm într-o cu totul altă fază”, cea în care Liviu Dragnea încearcă să fie eliberat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.