Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea anunță că după alegeri se va da OUG pentru adoptarea Codului administrativ: E finalizat. Va debloca sute de milioane

Inquam Photos/ Octav Ganea
Liviu Dragnea

Liviu Dragnea a anunțat că după alegerile europarlamentare Guvernul va adopta Codul administrativ prin ordonanță de urgență, menționând că actul normativ va duce la deblocarea a sute de milioane de lei.

„E finalizat și cred că imediat după alegeri vom adopta ordonanță de urgență pentru Codul administrativ. E important ca primarii să afle lucrul ăsta. Este o lege așteptată și care va limpezi foarte mult situația administrativă din România, va debloca sute de milioane de fonduri europene și va uțura munca primarilor și implicit publicul care interacționează cu sistemul administrativ va avea mai puține lucuri de făcut, asta e important”, a declarat Liviu Dragnea, duminică la Antena 3.

Citeste si Dragnea, despre George Maior: Nu a lucrat acolo ca ambasador, ci ca un instrument pentru el și pentru Iohannis, din când în când

Si Viorica Dancila si-a exprimat dorinta de a adopta codul cat mai repede. CCR a admis sesizarea presedintelui si a Opozitiei privind introducerea pensiilor speciale pentru alesii locali.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.