Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea anunță înființarea unei noi comisii speciale: Se dorește modificarea legislației privind securitatea națională

Liviu Dragnea, recunoscut oficial premierul de facto al României

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a anunțat luni, după ședința BPN, că va fi înfiinţată o comisie specială pentru modificarea legii privind securitatea naţională.

„Am vorbit despre un proiect de modificare a legislației privind securitatea națională. Așa cum am anunțat la Congres, am desemnat azi doi coordonatori din partea PSD, și anume dl Gabriel Vlase și dl Claudiu Manda. Decizia noastră politică pe care o vom discuta și sperăm să obținem și acceptul și colegior de la ALDE să înființăm o comisie specială. Ca și termen realist, săptămâna viitoare, miercuri, să înființăm această comisie specială pentru a porni acest proces de modificare a legislației privind securitatea națională”, a spus Liviu Dragnea, după ședința BPN de luni.

Întrebat de jurnalişti până când şi-au propus finalizarea proiectului, Dragnea a precizat că deocamdată a fost stabilit doar termenul pentru înfiinţarea comisiei speciale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.