Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea anunță un răspuns DUR pentru Comisia Europeană: 'O să prezentăm zilele următoare o minciună'

captura
Dragnea conferinta

Liderul PSD a reacționat după răspunsul dur al Comisiei Europene,  anunțând că în zilele următoare va prezenta o „minciună transmisă oficial” din România.

„Înseamnă că e foarte bine. Noi vom prezenta zilele următoare o minciună transmisă oficial de aici. Pentru noi şi pentru comisie este important să fie o relaţie bazată pe adevăr şi pe informare corectă”, a spus Dragnea, la sediul PSD.

Joi, Comisia Europeană (CE) a răspuns scrisorii preşedinţilor celor două camere ale Parlamentului României, Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu, în care şefii PSD şi ALDE spun că oficialii europeni nu sunt bine informaţi în ceea ce priveşte modificarea legilor justiţiei şi a codurilor penale.

„Comisia a urmărit îndeaproape procesul parlamentar din România şi evoluţia discuţiilor asupra acestor legi în decurs de mai multe luni. Suntem foarte bine informaţi despre acest proces, despre mizele care sunt în joc şi despre potenţiale riscuri. Suntem în contact cu Guvernul, Parlamentul, sistemul judiciar şi societatea civilă din România, în cadrul Mecanismului de Cooperare şi Verificare“, se arată în răspunsul prezentat de Digi24.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.