Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea anunță PROFILUL candidatului PSD la prezidențiale: Să nu fie altă invenție SECURISTOIDĂ

Inquam Photos / George Calin
Liviu Dragnea cex psd

Președintele PSD Liviu Dragnea a anunțat, la Gorj, că discuția despre candidatul la prezidențiale din partea PSD-ALDE va avea loc după alegerile europarlamentare, iar candidatul va fi cel cu șanse mai mari pentru ca Iohannis să nu mai obțină un mandat, scrie Mediafax.

Citește și: Călin Nistor, ANUNȚ BOMBĂ - Mai multe RECHIZITORII ale DNA au fost infirmate: 'Sunt mai multe încălcări ale normelor procedurale'

"Iau în calcul varianta ca din partea PSD ALDE să candideze candidatul cu cele mai mari șanse pentru ca Iohannis să nu mai lovească România încă 5 ani. Obiectivul meu major e să nu mai fie Iohannis sau cine știe ce alt invenție securistoidă și nu numai din interior", a declarat Liviu Dragnea.

"Nu putem să stăm deoaparte în legătură cu această campanie otrăvită. Iar să stăm să îl ascultăm pe Iohannis să spună că nu avem bani de pensii și când s-a dovedit că avem nimeni nu i-a spus nimic? Când spunea că magic pot crește veniturile și scădea taxele. O să le răspundem cu vârf și îndesat și le spun tuturor să își strângă bine curelele pentru că vreau să văd dacă îi țin curelele pe toți. Tot cred că adevărul e mai puternic decât minciuna", a mai spus liderul PSD.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.