Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea aruncă BOMBA în plină campanie - OUG 114 se modifică din nou

facebook.com
Liviu Dragnea

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a adeclarat, vineri, că joi a vorbit cu Guvernul pentru ca săptămâna viitoare OUG 114 să se modifice, astfel încât primarii să poată accesa Fondul de Dezvoltare și Investiții pentru a face depozite pentru produsele agroalimentare, conform Mediafax.

Citește și: Bogdan Diaconu a LUAT FOC după scandalul de la Eurovision: 'Cer retragerea României din acest concurs'

"A mai apărut o problemă, pentru că producția mărindu-se, oamenii au spus ajutați-ne și cu comercializarea dar și cu depozitarea. Ieri (joi-n.red.) am vorbit la Guvern. Săptămâna viitoare o să se modifice OUG 114 să dea posibilitatea primarilor ca prin Fondul de Dezvoltare și Investiții nou înființat să poată să ia bani să facă depozite pentru produse agroalimentare. Domnilor primari, doar să mergeți la București, luați banii și faceți aceste depozite", a spus liderul social-democrat într-o vizită la Topoloveni alături de ministrul Agriculturii Petre Daea.

Liviu Dragnea a anunțat, duminică, extinderea programului de subvenții pentru roșii și la alte legume, printre care castraveți și gogoșari. Totodată, Dragnea a declarat că se are în vedere plata centralelor termice pentru a asigura încălzirea în solarii pe timpul iernii.

Comisia Națională de Strategie şi Prognoză a deschis, la începutul lunii mai, sesiunea pentru depunerea Formularelor de solicitare pentru finanțare din Fondul de Dezvoltare şi Investiții, destinat unităților administrativ-teritoriale, asociațiilor de dezvoltare și universităților.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.