Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea aruncă BOMBA: negocieri secrete între Iohannis și premierii PSD

Inquam Photos - George Călin
Inquam Viorica Dăncilă Liviu Dragnea Dăncilă Dragnea

Președintele PSD, Liviu Dragnea, susține că președintele Klaus Iohannis a încercat să manipuleze fiecare premier al PSD prin intermediul oamenilor din serviciile secrete. Dragnea a dat de înțeles că acest lucru se întâmplă și cu Viorica Dăncilă.

”Iohannis este în spatele jocurilor. Are instrumente și instituții pe care le folosește. Rețeta e simplă: prima dată le spune că sunt mai mari decât sunt în realitate. Al doilea lucru le spune că trebuie să se rupă de partid, că trebuie să lucreze cu el, cu instituțiile de forță. Încet, încet strânge pe lângă el tot felul de indivizi care apar pe la Guvern. Dintr-o dată apar niște prieteni, care încep să le sucească mințile. Sunt oameni pe care nu i-am mai văzut. Așa s-a întâmplat și în Parlament: li s-a dat ordin și au fost nevoiți să plece. Un coleg care a fost și șef de comisie în Parlament, nu vrea să-i dau numele. El le-a spus unor colegi că i s-a dat ordin și trebuie să plece. Noi am început să filtrăm acești oameni în partid, ca să păstrăm partea bună a PSD.

O cunosc pe Viorica Dăncilă de foarte mulți ani. Eu sper să își păstreze același caracter pe care îl știu de foarte mulți ani. Ea stă într-un mediu foarte periculos și dintr-o astfel de situație te scapă doar caracterul și eduacția.”, a declarat Liviu Dragnea, la România.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.