Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea aruncă cartoful FIERBINTE în brațele ministrului Apărării: Nu știu, întrebați miniștrii!

Dragnea ultimul congres

Presa din SUA a scris despre controversatele legături pe care celebrul lobby-ist Elliot Broidy le-ar avea cu oamenii politici din România. Elliott Broidy este cel care i-a invitat pe liderul PSD şi pe fostul premier la ceremonia de învestire a lui Donald Trump, din ianuarie 2017. Ulterior, Broidy a deschis o filială a fimei sale și în România, iar în scurt timp a câștigat două contracte de armanent cu Ministerul Apărării Naționale.

Citește și: Liviu Dragnea îi bagă în ședință pe miniștrii Guvernului Dăncilă: Va veni și domnul Tăriceanu

Președintele PSD, Liviu Dragnea, susține că vizita sa în SUA nu are nicio legătură cu contractele câștigate ulterior de Broidy. El arată cu degetul către miniștrii, în special către Mihai Fifor, ministrul Apărării.

”Eu n-am fost la cele două ministere cu domnul Broidy, altcineva a fost. Întrebați miniștrii (...) Am aflat și eu din presă. N-are nicio legătură deplasarea mea în SUA, cu acele contracte. Eu zic că sunteți televiuni serioase și puteți să investigați”, a declarat Liviu dRagnea.

Întrebat direct dacă unul dintre miniștrii care ar fi vizat în acest caz este Mihai Fifor, ministrul Apărării, Liviu Dragnea a preferat să nu ofere absolut niciun răspuns.

Ministrul Apărării, Mihai Fifor, a efectuat, în septembrie 2017 o vizită oficilă în SUA. Pe timpul vizitei, ministrul Apărării Naţionale s-a întâlnit cu secretarul Apărării, James Mattis, cu adjunctul consilierului prezidenţial pentru securitate naţională, Ricky Waddell, cu membri ai Congresului SUA şi cu reprezentanţii principalelor companii din industria de apărare americană.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.