Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea aruncă în aer negocierile pentru Codul Fiscal: Ce spune liderul PSD

cod fiscal

Nu s-a ajuns la o soluţie, s-a ajuns la o propunere, a precizat preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, întrebat sâmbătă, la Sulina, cum priveşte soluţia la care s-a ajuns în urma negocierilor privind Codul fiscal.

Citește și: Liviu Dragnea i-a blocat pe pesediști: TĂCERE!

"Nu s-a ajuns la o soluţie, s-a ajuns la o propunere. În primul rând, sunt mulţumit că ideea lansată de mine a dat roade, în sensul că am propus să încercăm să creăm un alt climat politic în România, nu un climat bazat pe scandal, tensiune şi contraziceri permanente, ci un climat în care cel puţin marile teme ale societăţii să fie în oarecare consens. Că propunerea la care s-a ajuns poate deveni soluţia finală sau mai poate fi nuanţată este cu totul altceva. Vom avea întâlnirea liderilor politici care va decide acest lucru. Pentru mine, este mulţumitor faptul că ce am propus s-a întâmplat", a declarat Liviu Dragnea.

Citește și: Liviu Dragnea a revenit în forță: Ce ordine dă șeful interimar la PSD

Reprezentanţii partidelor parlamentare au decis joi, la întâlnirea tehnică pe tema Codului fiscal, retrimis spre reexaminare Legislativului de preşedintele Klaus Iohannis, ca TVA să fie scăzută în două etape: de la 1 ianuarie 2016 la 20%, iar de la 1 ianuarie 2017 la 19%. Totodată, s-a hotărât amânarea cu un an a măsurii de eliminare a supraaccizei pe carburanţi, aceasta urmând să fie aplicată din 2017, nu din 2016, aşa cum era stabilit iniţial.

Citește și: Soția unui deputat ȘOCHEAZĂ: Da, sunt BISEXUALĂ

Luni, de la ora 15,00, Senatul se va reuni în sesiune extraordinară, prilej cu care se va dezbate şi vota cererea de reexaminare a noului Cod fiscal, după cum a anunţat preşedintele Camerei superioare, Călin Popescu-Tăriceanu.

Citește și: Decizie istorică luată de Klaus Iohannis: Premieră de când e președintele României

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.