Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea atac FĂRĂ PRECEDENT la adresa lui Augustin Lazăr

Inquam Photos/Octav Ganea
Klaus Iohannis Augustin Lazar la bilantul Ministerului Public

Președintele PSD, Liviu Dragnea, susține că nu este foarte interesat de modificările la Codul Penal și la Codul de Procedură Penală, dar remarcă că sunt oameni care sunt împotrivă din principiu.

Dragnea a precizat că nu poate să îi dea o replică președintelui Klaus Iohannis, pentru că acesta a oferit un răspuns generic, când a fost întrebat despre Coduri.

”Nu pot să dau răspunsuri generice, la afirmații generice. Eu n-am stat să mă uit la propunerile făcute, acum, când încep dezbaterile. Când se vor apropia de o formă finală, atunci, împreună cu colegii din coaliție ne vom uita foarte atent. Acum, pe mine mă interesează destul de puțin”, a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3.

Liderul PSD l-a luat în colimator și Augustin Lazăr, pe care îl acuză că încearcă să joace după propriile interese în scandalul din justiție.

”Să fie sănătos! Domnul Lazăr a venit cu foarte multe comunicate și pe legile justiției și pe secția specială pentru magistrați (...) Toți cei care au o problemă cu secția specială pentru magistrați, sunt cei care doreau să influențeze judecătorii, o spun foarte clar. Doar cei care doresc să își păstreze influența asupra judecătorilor sunt împotriva acestei secții”, a mai spus Dragnea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.