Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea, atac FĂRĂ PRECEDENT la George Maior: acuzații INCENDIARE

Inquam Photos / Octav Ganea
liviu dragnea iccj

Președintele PSD, Liviu Dragnea, lansează un atac fără precedent la adresa lui George Maior, ambasadorul României în SUA. El susține că este convins că Maior a dat ordin să îi fie fabricat ”Dosarul Referendumul” și a spus că este posibil ca tot Maior să fie printre cei care își doresc ca PSD să nu aibă parte de o imagine favorabilă în SUA.

Citește și: Liviu Dragnea iese la ATAC, după mesajul dur primit din partea lui Martin Schulz: 'Să-şi ceară scuze, e impardonabil ce a făcut'

”Sunt forțe multe în România care doresc ca PSD să nu aibă o relație bună cu SUA și peste ocea să nu meargă decât oamenii de la ei. Se mai ridică cortina și cei din SUA încep să vadă adevărul”, a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3.

Întrebat dacă George Maior se numără printre cei care pun bețe în roate României la Washington, Dragnea a răspuns sec: ”Este foarte posibil, orice este posibil”.

Liderul PSD a lansat și o acuzație extrem de dură la adresa lui Maior. El susține că aveau o relație bună pe vremea când Maior era director SRI, dar s-a arătat convins că Maior este cel care a dat ordine să îi facă ”Dosarul Referendumul”.

”Nu cred, sunt convins de lucrul acesta”, a spus Dragnea, care a refuzat să ofere alte detalii.

Liviu Dragnea a comentat și zvonurile conform cărora Maior face manevre pentru a prelua PSD. ”Nu suntem un partid de pus la butonieră, PSD este un partid cât o a doua Românie, dacă Maior nu știe acest lucru înseamnă că a uitat cum stau lucrurile în interiorul PSD”, a mai spus liderul PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.