Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea, atac INCENDIAR la adresa Gabrielei Firea: Este prea multă minciună!

Inquam Photos / George Calin
Liviu Dragnea cex psd

Președintele PSD, Liviu Dragnea, o contrazice pe Gabriela Firea, primarul Capitalei, și arată că Primăria Capitalei a pierdut bani la buget. El a explicat că este prea multă minciună și o va taxa de fiecare dată când va fi cazul.

”În acest an vrem să se încheie toată perioada de ani negri în care autoritatea locală a fost subfinanțată. Noi am avut ca obiectiv să scoatem satele românești din noroi. Oamenii din sate și din localitățile mici încep să vadă investițiile

I-am cerut ministrului de Finanțe și o să-l ajut și eu în noaptea asta să facă încă o simulare pentru a fi sigur ca niciun consiliu județean să nu aibă mai puțini bani ca în anul trecut. Guvernul va aloca sume îndestulătoare pentru autoritățile locale. Ne dorim ca de anul viitor 20% din fondurile comunităților locale să fie pentru investiții. Ne dorim ca în 5-6 ani satul românesc să arate mai frumos ca

Este prea multă minciună, prea multă manipulare. Bugetul Bucureștiului nu s-a diminuat, din contră s-a mărit, dar primarii de sectoare au solicitat o întâlnire cu ministrul de Finanțe. El le-a spus că toți sunt bani pentru bucureșteni, doar să se decidă cum se distribuie: la Capitală sau la sectoare. Primarii de sectoare și-au asumat.

Eu sper că minciunile astea să înceteze! Dacă nu vor înceta, atunci voi taxa orice miciună. Atunci când ai bani foarte mulți, există tentația să cheltui pe prostii. Eu vreau să nu mai cheltuim banii pe prostii.”, a spus Liviu Dragnea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.