Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea, ATAC la PNL: Sunt specialiști în hoție. O să plătească pentru asta / VIDEO

stiripesurse.ro / Florin Puşcaş
liviu dragnea

Președintele PSD Liviu Dragnea a depus, joi, listele cu candidați pentru alegerile parlamentare la Biroul Electoral Municipal București. „Pe liste sunt 40% femei, 40% tineri”, a ținut să precizeze Liviu Dragnea.

„Peste 75% dintre candidați sunt noi. Avem juriști, economiști. Așa cum am spus și am reușit, până la urmă, ca listele noastre să fie emise de candidați profesionalizate pentru a putea avea în comisiile de specialitate oameni bine pregătiți, pentru că vrem să avem un mandat parlamentar, să adoptăm legi care să nu mai fie modificate de foarte multe ori ulterior, pentru că au fost făcute cu superficialitate”, a adăugat Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea lansează cel mai DUR atac la adresa lui Klaus Iohannis: 'E un penal, se crede rege'

De asemenea, acesta nu a ezitat să atace PNL.

„Le-am dat săptămâna asta românilor 102 motive pentru a îndrăzni să creadă în țara lor. Chiar dacă unii sunt specialiști, se vede, în hoție și ne-au furat sloganul. Din păcate, n-au lideri, n-au program, n-au fost în stare nici măcar să aibă un slogan. Deci, un partid zero. Era și normal. Un guvern zero nu poate fi susținut decât de un partid zero”, a declarat Liviu Dragnea.

„Sloganul campaniei este „Îndrăznește să crezi în România”. Este un slogan înregistrat la OSIM, pentru că așa se fac lucrurile, furat de niște hoți. O să plătească pentru asta. Cei care fură trebuie să plătească. Astea nu se șterg. De asemenea, ceea ce ne-a durat cel mai mult este că au folosit imaginea unui copil fără acordul părinților, fără acordul lui, fără să respecte drepturile de proprietate intelectuală ale companiei care a făcut acest clip, asta e deja infracțiune și pentru asta trebuie să plătească. I-am lăsat până astăzi. Acești oameni nu înțeleg că nu au dreptul să folosească imaginea unor români pentru campanii mizere. Din partea PNL este un furt intelectual”, a mai spus acesta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.