Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea, atac la raportul MCV: 'Credeți că va fi ridicat vreodată? S-au temut că-i luăm jucăria lui Klaus Iohannis'

Inquam Photos / Octav Ganea
Liviu Dragnea parlament PSD

Comisia Europeană consideră că sunt necesare eforturi suplimentare pentru a înregistra progrese cu privire la îndeplinirea obiectivului de combatere a corupţiei la toate nivelurile, se arată în cel mai recent raport al executivului comunitar elaborat în cadrul Mecanismului de Cooperare şi Verificare (MCV), publicat miercuri pe site-ul Comisiei.

Liviu Dragnea, al treilea om în stat din postura de președinte al Camerei Deputaților, critică raportul și îi ironizează pe semnatarii lui.

Citește și: Antena 3, ‘bună de plată’ din cauza lui Mihai Gâdea: Cât costa derapajele vedetei

”Credeţi că se va ridica vreodată raportul MCV? Sincer... În permanenţă sunt îngrijorări, în permanenţă la noi mai apare câte ceva. Eu nu cred că acest MCV se va ridica vreodată sau, mă rog, în perioada asta contemporană.

Şi peste 10 ani vor apărea îngrijorări despre OUG 13, e normal. Dar despre legile Justiţiei la ce se referă? Care sunt marile îngrijorări? Erau două mari îngrijorări ca nu cumva să luăm jucăriile dlui Klaus Iohannis şi cu Inspecţia judiciară. Decizia noastră a fost foarte clară, transmisă şi public şi de mine şi de către premier: Inspecţia Judiciară va fi o instituţie autonomă, nu cred că poate fi supărat cineva pentru asta şi avem draftul de lege pentru asta, cu o lege separată. Iar, din punctul partidului de vedere, numirile rămân în continuare la preşedinte, ca să păstrăm acest sistem care este foarte bun şi foarte cinstit.”, a declarat, la Băile Herculane, Dragnea.

Citește și: Surprize, surprize! Cine-i va lua locul Laurei Codruța Kovesi la șefia DNA .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.