Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea, avertizat în privinţa plafonării indemnizaţiilor pentru mămici: 'Nu e bine'

stiripesurse.ro
dragnea liviu

Avertisment pentru şeful PSD, Liviu Dragnea. Jurnalista Ionela Năstase îi transmite liderului social democraţilor că plafonarea indemnizaţiilor pentru creşterea copilului este o greşeală.

"Stirea, publicată de mai multe mijloace media si confirmata la tv de vicepremierul Sevil Shhaidehh, e așa: în vederea utilizării eficiente a resurselor bugetare alocate pentru prestaţii sociale, Executivul se gândește că ar fi oportună plafonarea indemnizaţiei pentru creşterea copilului la un nivel cuprins între 5.000 – 10.000 lei.

Cât a trecut de la votarea legii care le asigura mamelor 85% din media veniturilor din ultimele 12 luni? Un an? Nici măcar! Nu uitați, domnilor guvernanți, că și PSD a votat atunci! Acum, în disperarea de a face rost de cât mai mulți bani ca să-și acopere promisiunile electorale, guvernanții iau în calcul să taie din banii pe care îi primesc femeile cu venituri mai mari atunci când aduc pe lume un copil.", a scris Ionela Năstase pe propriul blog.

Şi asta nu e tot. Jurnalista a continuat tirul la adresa liderului PSD. "Am câteva întrebări pentru Liviu Dragnea, cel care a afirmat își asumă guvernarea. Cu bune și cu rele.

1. Unde scrie în programul de guvernare al PSD-ALDE că se vor plafona indemnizațiile pentru mame?

2. Când noi plătim taxe mari, de ce nu plafonați?! Nu de alta, dar unele dintre noi dăm la stat mai mult decât majoritatea.

3. Cum încurajați natalitatea în țara asta? Știm cu toții că e o problemă majoră. Mai țineți minte care a fost argumentul care a stat la baza deplafonării? Vă amintesc eu: tocmai creşterea natalităţii!

4. Cât de mult recuperați la buget dacă lipsiti de banii meritați câteva femei? Cât de multe femei cu venituri peste medie devin anual mame?

5. Care este ponderea indemnizațiilor minime, câte sunt medii și câte maxime?

6. Credeți că decizia de a naște un copil stă în această indemnizție?!

Domnule Liviu Dragnea, înainte să răspundeți, vă reamintesc o postare pe care ați scris-o pe facebook, atunci când tehnocrații vorbeau despre indemnizațiile mari, votate de dvs, parlamentarii! Poate nu vă mai amintiți, dar la asta sunt buni jurnaliștii. Ia citiți, domnule președinte: “Dintre toate problemele care sunt de rezolvat în România, actualul guvern a ales să evidențieze că indemnizațiile pentru creșterea copiilor sunt cam mari?!!!! Să fie oare o greșeală a acestui guvern neserios? Sau este chiar parte din programul lor de guvernare să le scadă? Indiferent care variantă este, vă asigur că, din decembrie, PSD-ul o să le readucă la valoarea corectă. Le-am crescut după ce Băsescu le-a tăiat în 2012 și o vom face din nou!”

Personal, sper din suflet ca guvernanții să renunțe la asta. Pentru că nu e bine, domnu’ Dragnea! Nu e bineeeee…", a încheiat Ionela Năstase.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.