Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea continuă războiul cu ÎCCJ: 'M-aş fi aşteptat ca CSM să se autosesizeze' (VIDEO)

Liviu Dragnea ICCJ

Liviu Dragnea reacţionează la decizia ÎCCJ de a-i respinge contestaţia privind tragerea la sorţi a noilor completuri de 5 judecători, după decizia CCR. ÎCCJ a stabilit noile completuri, inclusiv cel care urmează să-l judece pe Dragnea, imediat după decizia CCR, fără să mai aştepte publicarea deciziei şi a motivării în Monitorul Oficial. Dragnea denunţă faptul că în presă s-a scris că în vechiul complet trei judecători erau împotriva sa, iar doi erau de partea sa, lucru pentru care consideră că trebuia să se sesizeze CSM.

"Am citit pe un site extraordinar de bine informat și serios că în completul inițial era 3 la 2 în defavoarea mea. M-aș fi așteptat că CSM să se autosesizeze și să întrebe de unde au aceste informații. Și eu sunt curios. Dacă am ajuns în România să se discute atât de liber și atât de transpartent că unii judecători, înainte să înceapă procesul, au o opinie formată mi se pare de o gravitate foarte mare. Bineînțeles că nu s-a sesizat nimeni, pentru că este din sistem domnul așa-zis jurnalist.

Dorința mea este că toți justițiabilii să fim judecați de completuri constituite legal, să nu se ajungă iar la situația că peste o luna să ne dăm seam că sunt completuri formate ilegal. M-am cam săturat. Nici dreptul de a cere niște lucruri nu se mai acordă. Eu în continuare sper că mai avem niște drepturi în țară asta", a declarat Dragnea.

CITEȘTE ȘI: Cinci reguli simple care te scapă DEFINITIV de mirosul neplăcut al picioarelor .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.