Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea dă din casă! STRATEGIA lui Ponta pentru turul 2

07-ponta-dragnea-nd-465x390

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat sâmbătă, într-o conferinţă de presă la Baia Mare, că exclude posibilitatea pierderii alegerilor de către candidatul la preşedinţia ţării Victor Ponta, menţionând că într-o 'campanie electorală eficientă' nu se merge 'un plan B'.

'Campania electorală este o construcţie de organizare, comunicare prin care vrei să atingi un obiectiv, şi anume Victor Ponta să fie preşedintele României. Nimeni normal într-o campanie electorală nu lucrează la planul B. Asta înseamnă campanie: să câştigi alegerile. Eu cred că Victor Ponta va câştiga alegerile şi sunt din ce în ce mai sigur pentru că am tot mers în aceste zile prin ţara, iar acum suntem în Transilvania, şi să ştiţi că opinia începe să se schimbe în Transilvania, vorbesc, iar în restul ţării începe să se întărească şi să se mărească curentul pro Victor Ponta', a afirmat Liviu Dragnea. 

El a susţinut că n-au existat fisuri în transmiterea mesajului electoral în Transilvania, însă a solicitat colegilor săi să fie mai fermi în a comunica lucrurile nelămurite în faţa cetăţenilor de candidatul ACL, Klaus Iohannis.

'Nu există practic fisuri de comunicare politică din partea colegilor noştri către cetăţeni. A fost o abordare ultra pozitivă a campaniei electorale, eu i-am rugat să fie nu neapărat agresivi, dar să fie mult mai fermi în comunicare şi să nu se mai ferească să spună lucrurile în care cred sau părere lor despre Klaus Iohannis. Adică, nu trebuie să aibă foarte mari rezerve în a demonta un mit fals despre domnul Klaus Iohanis, pentru că discutăm despre un domn care are foarte multe întrebări la care nu poate răspunde, nu a clarificat şi nu a răspuns corect şi complet la implicarea dumnealui în adopţiile de copii, nu s-a răspuns la această întrebare şi sunt foarte multe semne de întrebare, şi vorbim de întrebări foarte serioase. Nu a clarificat de unde a avut bani să cumpere acele şase case, n-a reuşit să explice de ce ca şi primar care vrea să devină preşedintele acestei ţări nu a fost prezent la sărbătoarea naţională de 1 Decembrie, nu a onorat cu eşarfa tricoloră acest eveniment, nu reuşeşte să explice de ce nu respinge susţinerea lui Laszlo Tokes, care e un extremist, şi care în mod public şi repetat şi-a asumat desprinderea Transilvaniei, nu reuşeşte să explice de ce acceptă susţinerea celor de la PPMT şi PCM, şi acestea sunt lucruri pe care colegii mei trebuie să le spună. Nu sunt minciuni, nu e o campanie negativă, ci vorbim despre lucruri adevărate(...) şi, de asemenea, trebuie să spună oamenilor că această ţară trebuie să rămână unită', a afirmat Liviu Dragnea.

Preşedintele executiv al PSD a fost însoţit la Baia Mare de liderul filialei social-democraţilor din Maramureş, Gabriel Zetea, coordonatorul campaniei electorale a Alianţei PSD-UNPR-PC în judeţ, Cătălin Cherecheş, şi secretarul executiv al organizaţiei judeţene, Dragoş Titea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.