Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea dă semne de resemnare înainte de sentinţa ÎCCJ: 'N-am nicio aşteptare' (VIDEO)

Inquam Photos / Octav Ganea
liviu dragnea gest

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a anunțat, vineri, că se va prezenta pentru audieri la Instanța supremă pe 15 aprilie, atunci când a fost stabilit un nou termen în apelul procesului privind angajările fictive de la DGASPC Teleorman. El trebuia audiat pe 18 martie, dar a fost internat în spital.

”Data trecută am fost în spital. Nu am refuzat niciodată să merg în fața instanței. Nu cred foarte mult în asta, dar îmi fac datoria și o să merg”, a declarat Liviu Dragnea, la Călărași, potrivit Mediafax.

Citește și: Avertisment pentru părinţi: Plante INTERZISE în casă dacă ai copil mic

El a mai spus că nu are ”nicio așteptare” în privința sentinței.

”Indiferent de ce prevederi vor fi sau au fost sau ar putea fi, care, vezi Doamne, ar fi putut să mă ajute, la mine oricum nu se aplicau. N-am nicio așteptare”, a menționat liderul PSD.

Judecătorii instanţei supreme au stabilit ca Liviu Dragnea să fie audiat în dosarul privind angajările fictive de la DGASPC Teleorman pe data de 15 aprilie. Președintele PSD ar fi trebuit să se prezinte pe 18 martie la Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ), însă a fost internat în spital în urma unei duble hernii. Tot pe 15 aprilie, va fi audiată de judecători şi Olguţa Şefu, fosta directoare a Direcţiei de Protecţie a Copilului Teleorman, şi ea inculpată în dosar.

Dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman (DGASPC) Teleorman, în care Liviu Dragnea a fost condamnat în primă instanţă la 3 ani şi 6 luni închisoare cu executare, a fost amânat pe parcursul a mai multe termene de judecată, în urma controverselor referitoare la constituirea completurilor de cinci judecători.

CITESTE SI: Semnalele pe care ţi le transmite propriul corp: Cum ştii că ai tensiunea prea mare sau prea mică .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.