Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea, desființat din interiorul PSD: Noi avem un lider, el e frustrat

Dragnea

Deputatul PSD Doina Pană, fost ministru al Apelor şi Pădurilor, susţine că partidul pe care îl reprezintă îl are încă lider pe Victor Ponta şi spune că motivul pentru care Liviu Dragnea candidează la şefia interimară a PSD ar fi "frustrarea" acestuia.

"Avem un lider de facto şi până la următorul congres rămâne lider, mai ales că este şi prim-ministru. Consider că, de fapt, aveam o conducere. Liderul de facto pentru noi este în continuare Victor Ponta" a spus Doina Pană, la Antena 3, referindu-se la Victor Ponta.

Referitor la decizia lui Liviu Dragnea de a candida la şefia interimară a PSD, anunţ pe care l-a făcut oficial astăzi, fostul ministru al Apelor dă vina pe frustrări.

”Liviu Dragnea nu conştientizează forţa pe care o are el în PSD, are anvergură, e recunoscut în toată ţara ca lider în PSD, indiferent că are sau nu funcţie, cred că de asta vrea să candideze. Probabil că a simţit anumită frustrare, că nu are şi funcţie, e singurul argument pentru care eu văd candidatura lui", este de părere Doina Pană.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.