Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea, despre alegerile de la Sectorul 1: 'Se vorbește că s-au furat voturi cu sacii. Dacă era Tudorache, era umflat!'

Liviu Dragnea

Fostul lider PSD, Liviu Dragnea, a vorbit despre dosarul Referendumului în care a fost implicat. El este în continuare de părere că totul este o greșeală și consideră că situația de la Sectorul 1 din Capitală era total diferită dacă cel suspectat de furtul voturilor era Daniel Tudorache.

„Eu am fost condamnat și trebuie să spun asta. Am auzit tot felul de inveții că am furat bani de la copii. Eu am fost condamnat pentru că n-am știut că două angajate nu veneau la muncă, două din 5.000.

Hai să o luăm cu condamnarea de la referendum, că s-au furat 2 milioane de voturi, inclusiv aici pe post, fără dovezi. În final a reieșit că n-au fost furate 2 milioane de voturi. Eu am fost condamnat că aș fi instigat militanții PSD - citez din sentință - să studieze listele din ziua votului și prin asta i-aș fi putut să afle adresele votanților și să-i cheme la vot. Iar prin asta ar fi putut să se încalce protecția datelor personale.

În legea partidelor e un articol în care oarecum îndeamnă oamenii să-i cheme la vot.

În sectorul 1 se vorbește că s-au furat voturi cu sacii. Dacă era Tudorache, era umflat!”, a spus Dragnea, la Realitatea TV.

Vezi și: Liviu Dragnea: 'În penitenciar a fost ca-n iad!'

Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani și jumătate de închisoare în 27 mai 2019. El a fost eliberat condiționat în 15 iulie 2021.

Fostul demnitar a fost găsit vinovat de faptul că a angajat fictiv două reprezentante PSD la Direcția de Protecție a Copilului Teleorman, în timp ce ele făceau muncă de partid la sediul PSD.

De la condamnare și până la eliberare, condamnatul Liviu Dragnea a făcut 781 zile de închisoare.

Dragnea are, de asemenea, interdicție de a candida pentru funcții publice sau să aleagă până în 2024.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.