Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea, despre o posibilă Lege a amnistiei și grațierii: Nu cred că va veni

stiripesurse.ro
Liviu Dragnea

Șeful PSD şi al Camerei Deputaților, social-democratul Liviu Dragnea, a declarat, luni, că nu crede că o Lege a amnistiei și grațierii va fi inițiată, potrivit News.ro.

Întrebat despre posibilitatea unei legi privind amnistia şi graţierea, Dragnea a răspuns: „Întrebaţi la Ministerul Justiţiei, nu ştiu. (...) Eu nu cred că va veni".

SURSE - PNL așteaptă lumină de la Cotroceni

Președintele Klaus Iohannis a afirmat, vineri dimineața, că Legea amnistiei și grațierii, ar fi „o catastrofă pentru democrația din România".

„O astfel de lege, care ar spăla păcatele nu numai unor hoți care pot fi periculoși pentru persoane și pentru societate, dar care ar albi și dosarele politicienilor, ar fi o catastrofă pentru democrația din România", a afirmat Klaus Iohannis, vineri dimineața, la ședința noului Consiliu Superior al Magistraturii.

Gabriela Firea rupe tăcerea. Află ce amenințări a primit în ultimele zile și de la cine

El a continuat precizând că, daca ar exista o astfel de inițiativă, s-ar opune „cu toată greutatea și puterea funcției prezidențiale". „Dacă ar exista o astfel de inițiativă, eu m-aș opune cu toată greutatea și puterea funcției prezidențiale. Sper să nu fie cazul. Ca să reducem posibilitatea acestui demers, am spus acest lucru în public, în fața dvs., care le cântăriți așa cum se cuvine", a conchis șeful statului.

Reacția președintelui a venit după ce, în urmă cu două săptămâni, ministrul Justiției Florin Iordache a declarat că o discuţie în Parlament a legii amnistiei şi graţierii ar fi de bun augur.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.