Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea, despre o posibilă tabără în PSD împotriva sa: 'Probabil că trebuie să cer susținere și prin Asia'

Inquam Photos / Octav Ganea
liviu dragnea incruntat

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni, întrebat dacă simte că există în partid o tabără împotiva lui, că s-a săturat să se tot vorbească despre asta şi a spus că toate organizaţiile judeţene ale PSD au dat rezoluţii că îl susţin. El afirmă că nici Congresul nu va fi suficient să demonstreze că are susţinere şi spune că poate trebuie să ceara sprijin în Asia.

"Care e tabăra aia că m-am săturat de un an de când se vorbeşte despre asta. Am văzut că acum toate organizaţiile au dat rezoluţii de susţinere. Probabil că nu o să fie suficient nici Congresul. Probabil că trebuie să cer susţinere şi prin Asia. Faptul că 1,2, 3 colegi – camarazi ca să spun aşa – toţi spun despre asta, asta nu înseamnă că este realitatea partidului. Partidul are nişte obiective pe care şi le-a asumat, şi de guvernare, şi din punct de vedere al diminuării abuzurilor din societatea românească, pe care le urmăreşte pas cu pas şi şi le îndeplineşte", a declarat liderul PSD, conform News.ro.

Citește și: Liviu Dragnea îi RĂSPUNDE DUR lui Codrin Ștefănescu în privința 'chermezelor SRI': 'Poate să ceară aceste explicații de la camaradul Gabriel Oprea'

Comitetul Executiv Naţional (CExN) al PSD s-a reunit luni într-o şedinţă pregătitoare Congresului extraordinar din 10 martie, în care Liviu Dragnea va cere votul de reconfirmare la şefia partidului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.