Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea, despre sentința care îl așteaptă pe 27 mai: 'Dacă judecătorii vor rezista la presiuni, voi fi achitat, dacă nu, Dumnezeu cu mila'

Inquam Photos / Octav Ganea
liviu dragnea gest

ÎCCJ ar putea pronunța, luni, pe 27 mai, sentința în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. Liviu Dragnea are o condamnare de 3 ani și jumătate la instanța de fond. Joi seara, la Antena 3, Dragnea a spus că judecătorii sunt supuși unor mari presiuni pentru a-l condamna.

În plus, liderul PSD a vorbit despre primul complet care l-a condamnat la închisoare cu executare, el acuzaând că acesta a fost constituit ilegal.

Citește și: Rareș Bogdan atacă dur Guvernul:’Mâncăm o șaorma, nu luăm autobuze turcești de tip cratiță’

”Sunt tăbăcit, nu e prima dată când mi se întâmplă. Eu am fost condamnat pentru ce face Iohannis acum. Eu nu am fost condamnat pentru fraudă la referendum, cum spune Iohannis. Orașul ăsta nu e atât de mare pe cât pare. Presiunile sunt inimaginabile pe marginea acestui proces. Presiunea pe judecători vine și de la instituții. Dacă judecătorii vor rezista la presiuni, voi fi achitat, nu e nicio probă care să mă incrimineze.

Am întrebat avocații ce au depus. Primul complet care m-a condamnat nu există oficial. Orice complet trebuie să aibă o hotărâre de înființare, care se publică în Monitorul Oficial, nu a fost ales aleatoriu. E cauză de nulitate. Presiunea este foarte mare. Îmi aduc aminte la fond, cum Rareș Bogdan și cei care erau în emisiune, spuneau numele judecătorilor care judecau și spuneau ca nu cumva să nu mă condamne. Nimeni nu s-a autosesizat. Plus, alte site-uri.

Citește și: Victor Ponta aruncă-n aer o viitoare alianță: Nu vom susține o asemenea formulă

Sunt complet nevinovat. Este o speță complet rușinoasă. Dacă judecătorii vor rezista la presiuni, voi fi achitat, dacă nu, Dumnezeu cu mila.”, a declarat Liviu Dragnea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.