Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea, DEZLĂNȚUIT la adresa lui Klaus Iohannis: 'A făcut din putere o obsesie. A făcut din impotența lui politică un război între români'

dragnea

Liderul PSD Liviu Dragnea, atac la președintele Klaus Iohannis. Dragnea susține că iohannis a făcut din putere o obsesie.

"Astăzi am fost la Târgoviște să le spunem românilor că economia crește. O spun cifrele Institutului Național de statistică, nu doar noi.

Economia crește cu peste 5%, deși Iohannis a vorbit mereu de falimentul politicii noastre. Economia crește cu peste 5%, deși instituțiile internaționale au prezis o creștere de 3%.

Este a zecea oară când străinii se înșeală în privința creșterii pe care PSD a imprimat-o României. Cu toate astea, Iohannis și opoziția defilează cu datele greșite. De ce? De ce președintele țării, în ciuda rezultatelor bune, nu vrea să audă de ele? De ce președintele țării refuză să le recunoască? De ce președintele țării nu-și apără țara? Pentru că nu-i pasă de ea. El preferă ca România să piardă, decât să aibă dreptate PSD.

Citește și: Mihai Tudose intră la RUPERE în scandalul reținerilor de la Topoloveni: 'Cine nu strigă Dragnea Președinte are parte de o plimbare cu duba'

Dar dacă tot vorbim despre economie, știm cu toții că Iohannis are și el o realizare. Una singură: industria urii. Iohannis a făcut din ură principala sa activitate. A răspândit-o în politică. A răspândit-o și în societate. A împărțit românii în două tabere. I-a dezbinat, i-a învrăjbit. A făcut din putere o obsesie. A făcut din impotența lui politică un război între români.

Iohannis a desăvârșit ceea ce au inventat alții: președinția bazată pe ură, pe dezbinare, pe conflict. Președinția îndreptată împotriva propriei țări, a propriului popor.

România merită mai mult!", scrie Liviu Dragnea pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.