Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea dezvăluie motivul din spatele formării PRU

Dragnea Liviu

Liderul PSD, Liviu Dragnea, susține că Partidul România Unită nu era sub nicio formă o unealtă a PSD, din contră. Dragnea susține că PRU a fost creat pentru a rupe PSD și acuză faptul că cineva a furat baza de date a social-democraților, loc din care a început să sune membri PSD pentru a-i determina să se transfere la PRU.

Citește și: Liviu Dragnea transmite AVERTISMENTUL decisiv pentru Iohannis

Citește și: Iohannis a ales să fie jucător. Întâlnire de Gradul 0 la Cotroceni/ SURSE

”Cred că PRU era format pentru a rupe PSD. A fost cineva acolo care a luat baza de date a partidului și suna membri PSD, cărora le spuneau să vină la ei (...) Acest partid era format pentru a vătăma PSD, nu poți să spui că avea cumva menirea să ajute PSD. Nu, nu vom face alianță cu PRU”, a spus Liviu Dragnea, la DC News Live.

În ceea ce privește relația cu foștii președinți ai PSD, Dragnea a explicat că Adrian Năstase și Ion Iliescu pot spune orice despre partid. În ceea ce îl privește pe Victor Ponta, acesta nu putea, până ce nu s-au împăcat.

”Adrian Năstase poate să spună orice despre PSD, pentru că își permite, dar eu am o altă viziune. Adrian Năstase, la fel ca și Ion Iliescu.

Acum, da. Înainte, nu! A trecut printr-o perioadă în care a fost foarte agitat și eu am fost puțin agitat. Acum și-a revenit, totul este în regulă. Mă refer la faptul că Năstase și Iliescu s-au retras, în timp ce Victor Ponta este activ”, a precizat Dragnea.

Liviu Dragnea confirmă scenariul lui Călin Popescu Tăriceanu și explică că PSD și ALDE vor merge separat în această campanie electorală. Totodată, liderul PSD a precizat că încă mai caută soluții pentru a-l aduce pe Mircea Geoană în PSD.

”Este foarte puțin probabil să mergem cu o alianță, pentru că astăzi, cel târziu mâine, vom avea o cercetare sociologică, dar din primele rezultate electoratul nostru nu mai agrează alianțele.

Eu aș vrea ca Mircea Geoană să joace un rol, țin foarte mult la acest lucru. Voi mai avea o întâlnire cu domnul Mircea Geoană și mi-aș dori să găsim o soluție convenabilă de ambele părți pentru ca dumnealui să fie alături de PSD sau în interiorul PSD”, a declarat Liviu Dragnea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.