Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea, dezvăluiri din viața personală: 'Eu am trecut pe alt tip de... Din alea, care sunt abur'

liviu dragnea psd

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a declarat luni că nu ar susţine o modificare a legii privind fumatul în spaţiile publice, apreciind totuşi că în Palatul Parlamentului sunt necesare mai multe locuri speciale unde să se poată fuma.

"Păi, n-aş susţine, că ne-am obişnuit. Şi aici (n.r. - în Palatul Parlamentului ) ar trebui să se amenajeze nişte locuri pentru fumat, am vorbit cu Secretariatul general, totuşi să încerce să găsească. Clădirea e foarte mare. Eu am trecut pe alt tip de... Din alea care sunt abur", a spus Dragnea la Parlament.

Citește și: Lagăr de concentrare pe bani publici! Cruzimi fără margini într-un oraș important din România și România riscă sancțiuni usturătoare

Ceea ce pare să nu știe Liviu Dragnea e că în Parlament sunt amenajate locuri pentru fumat. Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor a decis, la începutul anului 2016, să amenajeze trei locuri speciale pentru fumători, după ce a intrat în vigoare legea care interzice fumatul în spaţiile publice închise. Locurile speciale pentru fumat au fost amenajate pe terasele de la nivelul S1, etajul 3 şi etajul 8. Aici au acces atât parlamentarii, cât şi cei care activează în clădirea Parlamentului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.