Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea e ironic cu Cristian Bușoi: 'Marele specialist în sănătate...'

liviu dragnea

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri, în cadrul unei conferinţe de presă susţinută la Turnu Măgurele, că prim-vicepreşedintele PNL, Cristian Buşoi, nu ştie ce presupune o investiţie atunci când acesta declară că programul de sănătate al PSD este o bătaie de joc cinică ori că sumele luate în calcul de PSD şi pentru realizarea unor spitale sunt prea mari.

"Marele specialist în sănătate domnul Buşoi care a condus Casa de Sănătate şi care prin asta, cu totul şi cu totul întâmplător pentru că aşa s-au aliniat planetele, au apărut nişte clinici. Îi răspund, este prima şi ultima dată pentru că nu merită mai mult. Nu ştiu ce calcule a făcut de 250 de milioane de euro, numai dotarea din acest spital este de 250 de milioane de euro. Un asemenea complex medical, cu 250 de milioane de euro, poate vorbi despre suma asta numai unul care chiar habar n-are despre ce înseamnă investiţii, despre ce înseamnă dotare de spital", a spus Liviu Dragnea, citat de agerpres.ro.

Citește și: Motivul pentru care femeile gardian din pușcării ajung să facă SEX cu condamnații

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că va lua în calcul o prezentare publică prin care va explica sumele vehiculate pentru realizarea unor obiective cuprinse în programul de guvernare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.