Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea este CONVINS că Victor Ponta l-a TURNAT la DNA: A stat cu mâna pe sus!

Inquam Photos / Octav Ganea
dragnea ponta

Președintele PSD, Liviu Dragnea, este convins că Victor Ponta l-a turnat la DNA. El susține că Ponta ”a stat cu mâna pe sus” și s-a cerut la DNA pentru a-l turna.

”Văd că până și a merge la pescuit este o infracțiune (...) Nu l-au invitat pe domnul Ponta, după ce a insistat foarte mult să spună lucrurile astea. Era cu mâna pe sus, doar ca să-l cheme la DNA și să spună lucrurile astea. S-a cerut la DNA.

Am înțeles ce misiune a avut domnul Ponta: să stea cu mâna pe sus, ca să-l cheme să spună lucrurile astea la DNA. Eu nu am nicio emoție. Nu am legătură cu Tel Drum, nu sunt patron la Tel Drum, dar știu ce misiune a avut domnul Ponta.

Guvernul României indiferent de care mari personalități a fost condus a transferat din domeniul public al statului în domeniul administrației locale de sute de ori, de mii de ori. Acel transfer al terenului cu balta a conținut ca și altele obligația pentru autoritatea locală ca în cinci ani să facă ceea ce a promis cu terenul. Lacul și acum este tot acolo (la CJ Teleorman n.r.)”, a declarat Liviu Dragnea, la România TV.

Dragnea susține că nu-l va numi ticălos pe Victor Ponta. ”Eu nu o să zic niciodată despre Victor Ponta că este ticălos. Mâine înțeleg că este ziua lui, îi urez ”La mulți ani!”, numai de bine și tot ce-mi dorește el mie, asta îi doresc și eu lui”, a completat Dragnea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.