Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea: Este fundamental pentru noi, este o cumpănă pentru acest popor referendumul pentru familie

Inquam Photos, Octav Ganea
Dragnea Parlament

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni seara, într-o emisiune TV, că pentru social-democrați ”este fundamental” referendumul pentru redefinirea noțiunii de familie și că în viitorul apropiat vor declanșa strângerea de semnături și pentru alte modificări ale Constituției.

”Este fundamental pentru noi, este o cumpănă pentru acest popor referendumul pentru familie din 7 octombrie. PSD are nevoie să fie acum concentrat pe ceea ce urmează, atât în Parlament, cât și în viața publică, atât în ceea ce privește acțiunile guvernamentale, cât și în ceea ce privește legile la care vom începe să lucrăm serios. Avem nevoie mai mult decât oricând de concentrare și unitate”, a declarat Liviu Dragnea la Antena 3.

Întrebat dacă nu trebuia modificată Constituția și în privința ”destructurării sistemului, reformei Justiției”, el a spus că social-democrații vor demara procedura de strângere de semnături în acest sens.

Senatul dezbate, marți, în calitate de for decizional, iniţiativa cetăţenească de revizuire a Constituţiei potrivit căreia familia se întemeiază pe căsătoria între un bărbat și o femeie, nu pe cea consimțită între soți.

Conducerea PSD a decis, pe 1 septembrie, în timpul ședinței grupurilor parlamentare, care s-a desfășurat la Neptun, că referendumul pentru redefinirea noțiunii de căsătorie în Constituție va avea loc pe 7 octombrie. Anunțul a fost făcut de președintele partidului, Liviu Dragnea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.