Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea explică ce a discutat cu Grindeanu şi Ponta: Poate sunt colegi care cred/VIDEO

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Liviu Dragnea Sorin Grindeanu

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a avut întâlniri atât cu premierul Sorin Grindeanu, cât şi cu fostul premier Victor Ponta. Dragnea a spus că a discutat cu amândoi despre teme politice, însă nu a dorit să ofere detalii "când vom avea decizii le vom anunţa", a spus Dragnea.

"Văd şi eu la televizor, că nici noi nu suntem copii şi vedem cum tot apar informaţii despre ruptura din PSD. Am ajuns la concluzia că trebuie să ieşim de două, trei ori pe săptămână împreună pentru a arăta că nu este nicio ruptură între noi. Nu există nicio ruptură între mine şi domnul Grindeanu, între partid şi Guvern", a declarat Liviu Dragnea.

Întrebat ce a discutat cu Victor Ponta, liderul PSD a spus că au vorbit ca doi vechi prieteni.

"Câte în lună şi în stele. Am discutat ca doi prieteni vechi. Victor Ponta nu este în afara partidului, ca să mă duc la el ca la tarabă ca să îi fac o ofertă. Unii încearcă să inducă ideea că în PSD este o ruptură şi tocmai de aceea colegii din teritoriu au simţit nevoia să facem acest Comitet Executiv pentru a ne reafirma sprijinul pentru Guvern (...) Poate sunt colegi de-ai mei care văzând la televizor aceste informaţii încep şi ei să creadă, pentru că o minciună repetată de multe ori tinde să devină adevăr", a mai spus Dragnea.

Referitor la "infiltraţii din PSD", Dragnea a spus că au fost analizate ieşirile publice ale liderilor PSD din ultima perioadă, dar a evitat să vorbească despre excluderi din PSD.

Am făcut o analiză din surse deschise, aşa cum face şi o instituţie iubită de noi toţi, analizând ce au spus unii şi alţii în ultima perioadă", a spus Dragnea, care a completat ulterior că infiltraţii din partid vor fi "păstraţi pentru sămânţă".

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.