Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea explică de ce l-a băgat în ședință pe Tudorel Toader: 'Ne-a adus și o decizie a CCR'

Inquam Photos / Octav Ganea
dragnea gest

Liviu Dragnea a avut, luni, la prânz, o ședință cu Tudorel Toader la care a participat și președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu. Liderul PSD  a risipit zvonurile și a explicat de ce l-a chemat pe ministrul Justiției în biroul său de la Camera Deputaților.

”Am discutat cu domnul Toader, de fapt mi-a adus răspunsul la o întrebare pe care i-am pus-o și eu: ce se întâmplă dacă se depășește interimatul de 45 de zile la un minister și mi-a adus și o decizie a CCR și o analiză a dumnealui, în care Guvernul va ști ce va avea de făcut dacă Iohannis o să întârzie numirea celorlalți doi pe care o să-i transmită doamna premier mâine seară. Să ajungem acolo şi o să vă spun ce se va întâmpla. Nu vreau să-i dau idei lui Iohannis, pentru că oricum nu are nicio idee bună. Mâine seară, la ora 17.00 vom avea CEx. Punctul principal în reprezintă propunerile de miniștri cu care o să vină doamna premier. Înainte de CEx nu poate să aibă discuţie, după părerea mea, trebuie să discute eventual după vot. O să le adoptăm în CEx și apoi va spune despre ce e vorba.Eu știu că doamna premier a și sunat de foarte multe ori, a și trimis foarte multe adrese. Din ce am înțeles eu, de acolo nu mai vin adrese semnate de președinte ci doar de șefa de protocol. Nu sunt consilierul niciunuia, nu mai mă întrebaţi pe mine pentru că nu sunt consilierul nici al doamnei prim-ministru, nici al preşedintelui Iohannis, nu ştiu ce va face doamna prim-ministru.”, a declarat Liviu Dragnea.

Citește și: Atac de ultim moment al lui Traian Băsescu la adresa lui Mihai Gâdea și Mircea Badea: ‘Rupeți-vă în direct hainele de pe voi’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.