Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea face prima EXCLUDERE: 'Agamiță Dandanache nu va mai exista în PSD'

Liviu_Dragnea_la_Consiliul_National_al_PSD_(10776720636)

Liviu Dragnea a ajuns din membru de partid, președinte al PSD. Dragnea vrea să facă o curățenie exemplară și simte că alegerile parlamentare e cel mai bun pentru așa ceva. Șeful PSD anunță că în Parlament nu vor mai ajunge indivizi impuși, ci doar oameni serioși. ”Agamiță Dandanache nu va mai exista în PSD!”, amenință Dragnea, care spune că va exclude de pe listele pentru alegeri pe cei care nu respectă criteriile sale de performanță.

”Primul criteriu de performanță sunt oamenii, dacă sunt votați de către oameni. Alt criteriu e activitatea în Parlament, altul să fie bine pregătit, când merge în comisiile de specialitate să fie bine pregătit, ca jurist, ca economist sau în ce comisie o să fie, să aibă susținere din partea organizațiilor, să fie un om serios, să fie pregătit. Niciun Agamiță Dandanache nu va mai exista în PSD. E o dovadă de respect față de oameni. Activitatea din Parlament contează foarte mult, absențele contează foarte mult.”, a spus Liviu Dragnea la Săelele, în Teleorman, unde a deschis un cămin de bătrâni.

Fostul premier, Victor Ponta, se va afla "categoric" pe listele PSD-ului pentru alegerile parlamentare din toamnă, a precizat duminică preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

Întrebat dacă Victor Ponta se încadrează în criteriile PSD adoptate la ultimul Comitet Executiv Naţional de la Vaslui, Dragnea a răspuns: "Categoric da". "Nu exista niciun fel de dubiu din partea mea sau de ezitare. Răspunsul este 'categoric da', din toate punctele de vedere", a adăugat el.

În ceea ce priveşte persoana lui Victor Ponta, Liviu Dragnea spune că nu este supărat. "Este a mia oară când spun: Nu, nu sunt supărat, din punct de vedere al criteriilor este un nonsens ca să discutam că Victor Ponta nu va fi pe listele PSD-ului. Sigur că va fi şi cred va fi în continuare la Gorj", a spus liderul social-democraţilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.