Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea: 'Funcția de președinte al partidului nu se ia cu japca'

valcov dragnea

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni, întrebat dacă este dispus să facă un pas în spate din fruntea partidului, că funcția de președinte al formațiunii „nu se ia cu japca, se ia prin vot, printr-un vot masiv, și nu poți să o tranzacționezi ca la piață", anunțând un nou CEx cât de curând, scrie Mediafax.

„Nu mai trebuie lungită foarte mult (decizia privind convocarea unei ședințe a CExN - n.r.). Am vorbit cu foarte mulți colegi, am vorbit și azi, o să vorbesc și mâine, și o să decidem", a declarat, luni, la Parlament, președintele PSD Liviu Dragnea, întrebat dacă este o urgență convocarea unui ședințe lărgite a partidului.

Întrebat dacă există scrisoarea despre care se vorbește, Dragnea a ridicat din umeri.

„Nu știu, eu am vorbit cu majoritatea colegilor care au avut și poziții în sensul ăsta, care urmează să aibă poziții în continuarea în sensul ăsta. Cu toți cu care am vorbit ideea este să închidem toate aceste discuții pentru că avem aprobat un pachet de proiecte la CExN, sunt cele din programul de guvernare de care trebuie să ne ocupăm, nu de discuții din astea fără sfârșit", a precizat acesta.

Dragnea a spus că „nu vede bine deloc” discuțiile din spațiul public legate de tensiuni în PSD.

Întrebat dacă este dispus să facă un pas în spate dacă i se cere, liderul PSD a răspuns: „S-a discutat de multe ori asta la noi în partid, s-a discutat și la Congres, s-a discutat și la miting, s-a discutat și la alte Comitete Executive. Tot timpul revine această problemă care vine din afara partidului, din păcate. Până acum nu (mi s-a cerut să fac un pas în spate - n.r.), dar nu este imposibil. Pe mine mă interesează foarte mult să ducem la capăt programul de guvernare, nu mofturile unora sau altor, și nici temele impuse de Iohannis".

„Funcția de președinte al partidului nu se ia cu japca, se ia prin vot, printr-un vot masiv, și nu poți să o tranzacționezi ca la piață", a adăugat Dragnea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.