Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea i-a sărit în ajutor Vioricăi Dăncilă, când a fost întrebată de ce a rămas Tudorel Toader în Guvern: 'Ne dați teste grilă?' - VIDEO

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Viorica Dăncilă Liviu Dragnea dăncilă dragnea dragnea dăncilă

Liviu Dragnea a simțit nevoia să îi sară în jutor premierului Viorica Dăncilă! Totul a plecat de la o întrebare legată de rămânerea în Guvern a lui Tudorel Toader, cel care a fost dur criticat de mulți lideri PSD în ultima perioadă.

"În urma evaluării am considerat că domnul Tudorel Toader trebuie să rămână în Executiv. S-a făcut o evaluare a activităţii. Evaluarea este pozitivă. Eu nu cred că trebuie să schimbăm o persoană, pentru că îi place sau nu-i place cuiva. Pentru mine, aşa cum am spus, importantă este activitatea fiecărui ministru şi domnul Tudorel Toader, în urma evaluării, are o activitate bună", a explicat Dăncilă, după şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD.

Citește și: Gabriela Firea îl face praf pe Liviu Dragnea! Mesajul dur pe care i l-a transmis

Viorica Dăncilă a fost rugată să precizeze ce anume a îndeplinit ministrul Justiţiei din programul de guvernare, moment în care a intervenit preşedintele PSD, Liviu Dragnea: "Acum - mă scuzaţi, doamna prim-ministru - să înţeleg că întrebaţi despre fiecare ministru care rămâne în Guvern? Vorbea cineva, acum o săptămână sau câteva zile, despre un test grilă".

"Ne daţi teste grilă? Câte a îndeplinit X, câte a îndeplinit Y? Eu cred că doamna premier v-a răspuns", a afirmat Dragnea.

Citește și: Traian Băsescu îl desființează pe Liviu Dragnea! ‘Nu face, din lașitate, cea mai importantă schimbare’ .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.