Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea, ieșire de ULTIMA ORĂ: Ce mesaj transmite comunității evreiești

Inquam Photos/ Octav Ganea
Liviu Dragnea

Liviu Dragnea, președintele PSD și al Camerei Deputaților, a transmis, duminică, pe Facebook, un mesaj pentru comunitatea evreiască din România, cu ocazia Anului Nou evreiesc.

Citeste si Omul care poate decide soarta PSD, semnal în plin scandal:Să gândim pozitiv, să fim cât mai uniţi, să gândim cu toţii pentru România şi pentru români

"Anul Nou evreiesc – Roș Hașana, începe în această seară pentru tot poporul evreu, prilej cu care transmit membrilor Federației Comunităților Evreiești din România, familiilor acestora, tuturor evreilor români ce trăiesc pe alte meleaguri, să se bucure de un An bun și dulce, de fericire, de liniște, mai ales de pace. Aceste zile sunt un prilej deosebit pentru a medita la faptele trecute, la schimbarea celor rele în bine. Este o ocazie de a reafirma respectul și solidaritatea mea, considerația pe care o acord comunității evreiești din România în special și poporului evreu în general. Dorindu-vă schimbări în bine în anul în care începe, urez un călduros, Shana Tova u-Metuka!", a scris Liviu Dragnea pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.