Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea iese la atac: dezvăluie o discuție privată cu Dacian Cioloș

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Liviu Dragnea la ICCJ

Liderul PSD, Liviu Dragnea, susține că știe cum s-au petrecut discuțiile dintre PNL și Dacian Cioloș, pentru a ieși cu Legea salarizării unitare. Dragnea a explicat că Cioloș a fost presat de PNL să vină cu această lege înainte de alegeri pentru a acoperi impactul negativ creat de atacul la CCR al legii care crește salariile cu 15% în Educație și Sănătate.

Citește și: VIDEO - Liviu Dragnea, replică ACIDĂ pentru Dacian Cioloș: Nu mai am încredere!

Citește și: Dacian Cioloş sare la Liviu Dragnea: Cele mai DURE ATACURI lansate de premier

Citește și: VIDEO - Guvernul tehnocrat aruncă în aer alegerile: LOVITURA lui Dacian Cioloș

De asemenea, liderul PSD dezvăluie o discuție avută cu Dacian Cioloș în Comitetul Executiv al PSD, în care acesta s-a angajat să vină cu Legea salarizării unitare încă de la 1 martie.

”Ei își stabiliseră ca termen să vină cu legea salarizării unitare până la 1 martie, pentru ca acest proiect să intre în vigoare de la 1 iulie 2016. Ei au atacat la CCR o lege care crește salariile cu 15% pentru că nu se pot crește salariile cu șase luni înainte de alegeri  și vreți să mai avem încredere în ei? Ceea ce fac acum este o acțiune pur electorală! Să vi cu o astfel de lege cu trei zile înainte de alegeri, cu o săptămână, asta este o acțiune pur electorală. Cred că nici doamna care a vorbit mai înainte (Alina Gorghiu n.r.) nu știe ce prevede această lege. Cum să votezi o astfel de lege în doar două zile? O astfel de lege necesită discuții ample pentru a conveni cu toate categoriile sociale.

Cu Dacian Cioloș am încheiat discuțiile în vară, când s-a decis să candideze. Noi am aflat foarte târziu, dar atunci s-au răcit relațiile cu acest Guvern.

Cei de la PNL l-au presat pe Cioloș, Cioloș l-a presat pe Pîslaru, că eu știu din interior. I-au zis: domnule, ieși cu ceva ca să acoperim prostia asta pe care am făcut-o prin atacul legii la Curtea Constituțională”, a declarat Liviu Dragnea, la B1 Tv.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.